2017. máj 28.

Buborékfújó és ugrálóvár

írta: Tanczer Viki
Buborékfújó és ugrálóvár

Mindenki hazaért már a gyermeknapi mulatozásból, városi ünnepségekről vagy épp falunapokról. Megtörtént már a romeltakarítás is:

67_buborek.jpg
Kimosódtak a fagyi foltok a pólókból, ragtapasz és puszi járt az ugrálóvárban szerzett égető horzsolásra, kompenzáló palacsinták sültek a leejtett jégkrémért cserébe és samponnal töltettek fel a kifogyott szappanbuborék-fújók. Előkerültek az otthon tárolt lufik, melyek ugyan nem csillognak és nem héliumosak, de nem is röppennek fel a végtelen magasba kajánul, csalódott gazdáikat a földön hagyva. A vásárban drága zsebpénzen vett kacatok a legelőkelőbb helyeket kapták a gyerekszobák polcain, némely szerzemények azonban egészen a vetett ágyig verekedték előre magukat, hogy kitúrják az eddig oly lelkiismeretesen teljesítő plüss bodyguard-okat.
Lemosódtak az arcfestések, a legújabb csillámtetkók óvatosan szappanozódtak.


Letöltődtek a délután folyamán készített családi fotók, feltöltődtek és megosztódtak a legjobb képek, mindenki nyomott egy lájkot, aki szerint másnak is hasonlóan élménydús napja volt, este pösszent még egy sör, és felnőtthang dúdolt fülbemászó gyerekdalt a tus alatt.

Jó éjszakát, kedves magyar gyerekek, ez a Ti gyereknapotok volt!

 

Kép: napocska.hu

Szólj hozzá

gyermeknap Magyarország